Gemeente Huis van het Kind regio Balen-Dessel-Mol-Retie

GEANNULEERD - Rebootkamp - Een kamp voor Gamers

Door de Corona maatregelen is het kamp, voorzien in november, geannuleerd. Er wordt getracht het kamp in de paasvakantie 2021 door te laten gaan. Voor meer informatie, neem zeker contact via onderstaande gegevens.

Een rebootkamp is een kamp voor 15j tot 18-jarige risicovolle en problematische gamers. 

Voor deelnemers vanuit de Kempen zal dit kamp doorgaan van 2 tot 6 november in De Hoge Rielen.

Het opzet van het kamp is om op een actieve en creatieve manier op zoek te gaan naar een alternatieve vrijetijdsbesteding, naast het gamen. De focus ligt dus voornamelijk op het ervaren van andere activiteiten, samen met leeftijdsgenoten. Indien gewenst kan er voor de jongere een verder begeleidingstraject worden opgezet na het kamp. Er zal ook gewerkt worden met oa een terugkomdag.

Naast de doelgroep worden ook de ouders actief betrokken tijdens de intake, voor en na het kamp. Er is er tevens de mogelijkheid voor ouders tot verdere ondersteuning. Zo biedt CggKempen een aantal info-avonden specifiek gericht naar ouders van problematische gamers. Meer info volgt nog.

Voor verdere inhoudelijke informatie verwijzen we naar bijgevoegde folders.

Hoe inschrijven?

Inschrijven kan via https://www.rebootkamp.be/nl/kampen/kempen/

Voor deelnemers uit Balen - Dessel - Mol - Retie zal het Huis van het Kind 100€/deelnemer dragen in de kostprijs.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen, dit kan via reboot@cawdekempen.be

Wanneer

  •  ma 2 november 2020 tot vr 6 november 2020

Prijs

€ 175,00
Voor deelnemers uit Balen - Dessel - Mol - Retie zal het Huis van het Kind 100€/deelnemer dragen in de kostprijs. Ook voor gezinnen met een verhoogde tegemoetkoming kan er vanuit verschillende lokale besturen extra financiële ondersteuning voorzien worden voor de deelnemers. Aarzel niet om contact met ons op te nemen alvorens je een cliënt wenst in te schrijven. Dit kan via reboot@cawdekempen.be

Waar

De hoge Rielen
Molenstraat 62, 2460 Kasterlee

Organisatie

CAW de Kempen - JAC