Gemeente Huis van het Kind regio Balen-Dessel-Mol-Retie

Trainingsatelier Weerbaarheid

Voor 10 tot 12 jarigen

Het trainingsatelier 'weerbaarheid' is een open aanbod voor kinderen en jongeren waarin weerbaarheid als thema centraal staat. Het algemeen doel van dit trainingsatelier is individuen en de groep te versterken en zichzelf te leren op een maatschappelijk aanvaardbare manier weerbaar te maken.

We gaan op een actieve manier aan de slag. We bieden ervaringen aan en oefenen samen, met daarbij de nodige reflectie. Een trainingsatelier bestaat uit een 20 à 30 tal uren verspreid over verschillende sessies. 

Je kan een trainingsatelier volgen op verschillende plaatsen: Antwerpen, Boom, Geel, Heist, Lier, Merksem, Mechelen, Mol, en Turnhout. De kostprijs is 75 euro voor het hele traject van 8 sessies (intake + 7 trainingen). Deelnemers uit Mol, Balen, Retie en Dessel kunnen rekenen op een tegemoetkoming van 30 euro per deelnemer vanuit het Huis van het Kind. Deze deelnemers betalen zelf slechts 45 euro.

In onze regio Mol gaat de volgende training door in oktober 2019. Eind november is een terugkommoment voorzien met de ouders. De precieze locaties worden telkens doorgegeven bij inschrijving.

Inschrijven kan doorlopend en bij voorkeur twee weken voordat het trainingsatelier van start gaat. In de periode van deze twee weken voor het trainingsatelier word je gecontacteerd voor het intakegesprek. De contactgegevens om je in te schrijven staan in het de pdf-documenten in bijlage.

Wanneer

  •  di 29 oktober 2019 tot do 31 oktober 2019

Prijs

€ 75,00
Deelnemers uit Mol, Balen, Retie en Dessel kunnen rekenen op een tegemoetkoming van 30 euro per deelnemer vanuit het Huis van het Kind. Deze deelnemers betalen zelf slechts 45 euro. Ook als je deelneemt aan een trainingsatelier in Geel of Turnhout kan je rekenen op deze bijdrage.

Waar

Mol
, 2400 Mol

Organisatie

Huis van het Kind i.s.m. Arktos