Gemeente Huis van het Kind regio Balen-Dessel-Mol-Retie

Dag van de opvoeding 2019

Een namiddag vol spel, plezier en ontmoeting op het provinciaal recreatiedomein het Zilvermeer!

 

Niks zo leuk als samen spelen. Het is de bedoeling om via verschillende activiteiten in de Week van de Opvoeding (16-23 mei 2019) ouders te stimuleren om het kind in zichzelf weer eens te ontdekken tijdens sport- en spelactiviteiten. Want opvoeden hoeft niet altijd serieus te zijn! Lekker gek doen brengt ontspanning en versterkt de band tussen ouder en kind. Opvoeden, af en toe eens diep ademhalen!

Opvoeden, dat doen we samen.

Opvoeden staat niet los van alle andere levensdomeinen. Elk gezin legt zijn unieke puzzel: een dak boven je hoofd, zinvol werk, goede zorg, fijne vrijetijd met het gezin, je kinderen groot brengen. Hoe minder muurtjes je als gezin ervaart om de puzzel in elkaar te laten vallen, hoe sterker je in jouw schoenen staat bij het opvoeden. 
Een Week van de Opvoeding waarin we het hebben over het netwerk van organisaties en diensten die jou als gezin ondersteunen op alle domeinen. Want samen sta je sterker. Zo wordt het makkelijker om als ouder je batterijen op te laden en je energieniveau op te krikken. 

Iedereen van harte welkom!

Wanneer

  • wo 22 mei 2019
    van 13 tot 17 uur

Waar

Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer
Zilvermeerlaan 2, 2400 Mol

Organisatie

Huis van het Kind Regio Mol