Gemeente Huis van het Kind regio Balen-Dessel-Mol-Retie

Moeder-Taal

Gepubliceerd op  vr 16 nov 2018
Een groep mama's komt elke dinsdag- en donderdagvoormiddag samen om van elkaar te leren! Hun kindjes tussen 0 en 3 jaar spelen met een groep vrijwilligers en wees maar zeker dat het fijne ontmoetingen zijn!

 

Het project Moeder-Taal is ondertussen een 2-tal maanden bezig. Een 15-tal mama's komen elke week afgezakt naar het Krekeltje in Mol en krijgen daar Nederlandse lessen en heel wat tips voor hun baby's en peuters. Tine van Centrum Basiseducatie Kempen en Larien van VSPW Mol geven elke week het beste van zichzelf in basis Nederlands. En Nathalie en Rajaa organiseren elke week een moedergroep waar tijd besteed wordt aan opvoedingsondersteuning, tijd gemaakt wordt voor het dagdagelijkse leven in Mol en waar men ook een zicht krijgt op heo het bij ons allemaal werkt in bv. buitenschoolse kinderopvang, kleuteronderwijs e.d.

Ik wil ook de sterke ploeg van vrijwilligers bedanken die zich elke week inzetten om de baby's en peuters te animeren, met hen te spelen en vooral te zorgen dat zij een leuke voormiddag hebben! Met grote dank!

We zijn fijn gestart en kijken uit naar de komende dinsdagen en donderdagen dit jaar!