Gemeente Huis van het Kind regio Balen-Dessel-Mol-Retie

Laat je tanden zien! Leuke activiteiten voor het einde van de zomer!

Gepubliceerd op  vr 14 aug 2020
Nog op zoek naar leuke activiteiten? We starten met een leuke campagne rond gezonde tandjes. Knutselideeën, samen koken, een voorleesverhaal voor je kleine spruit... er is voor ieder wat wils!

Dag allemaal,

Het einde van de zomer… nog altijd een beetje vakantie! …En misschien is je inspiratie bij het zoeken naar entertainment al een beetje op!

Daarom starten we met Laat je tanden zien! met een leuke campagne. Alle kindjes tot 6 jaar in de gemeenten Balen, Dessel, Mol en Retie krijgen een verrassingspakket. Knutselpapier, glitters, een tekening, een leuk tasje, links naar leuke filmpjes,... je kleine spruit kan meteen aan de slag. En psssst… spelenderwijs ontdekt je kind nog allerlei tips rond gezonde tanden!

Daarom dopen we de maanden augustus en september graag om tot ‘maanden van de tandjes’. Surf elke week naar onze website, Facebook en Instagram. Er komen leuke activiteiten en wist je datjes rond gezonde tanden online. Knutselideeën, samen koken, een voorleesverhaal… er is voor ieder wat wils. Nog een leuke prijs winnen? Dat kan! Volg de instructies op de www.huisvanhetkindregiomol.be, Facebook of Instagram.

Veel knutselplezier en laat deze zomer je tanden zien!