Gemeente Huis van het Kind regio Balen-Dessel-Mol-Retie

Opening Antennepunt Huis van het Kind Balen in VC De Kruierie

Gepubliceerd op  zo 05 sep 2021
Woensdag 8 september tussen 14u tot 17u.
Vanaf 8 september kan je in VC De Kruierie terecht bij het nieuwe antennepunt Huis van het Kind. Elke tweede en vierde woensdag van de maand kan je er van 14u tot 17u binnenspringen met al je kleine en grote vragen over kleine en grote kinderen. Deze dienst is volledig gratis.

Wat is een antennepunt Huis van het Kind?

Het Huis van het Kind is ontstaan uit een samenwerking van verschillende organisaties uit Balen, Dessel, Mol en Retie en werkt voornamelijk met (toekomstige) ouders en gezinnen met kinderen tot en met 24 jaar.

Je kan bij het Huis van het Kind terecht met allerhande vragen omtrent zwangerschap, opvoeding, kinderopvang, enz. Kortom, de plaats voor iedereen met kleine en grote vragen over kleine en grote kinderen.

Na de fysieke antennepunten in Mol, Dessel en Retie is de gemeente Balen de vierde gemeente die twee keer per maand een fysiek antennepunt aanbiedt aan haar bewoners.

Voor wie?

(Groot) Ouders, andere opvoedingsverantwoordelijken en hulp- of dienstverleners kunnen bij het Antennepunt terecht om antwoorden te vinden op allerlei grote en kleine vragen over opvoeden en grootbrengen, ontwikkeling en gezondheid maar ook over financiële ondersteuning voor gezinnen met kinderen.

Deze dienst is volledig gratis.

Heb je vragen? Spring gerust eens binnen!

Je kan het antennepunt Huis van het Kind elke tweede en vierde woensdag van de maand van 14 uur tot 17 uur terugvinden in het lokaal A1 van vrijetijdscentrum De Kruierie.

Op elke tweede woensdag de maand zal sleutelfiguur opvoedingsondersteuning, Stephanie Beutels, aanwezig zijn voor al je vragen. Op de vierde woensdag werken we samen met een partnerorganisatie.

Krijg een leuke verrassing tijdens de opening op 8 september

Download de tekening (zie Downloads) en breng ze tijdens de openingsdag binnen bij het Antennepunt in VC De Kruierie (14u tot 17u). In ruil ontvang je een leuke verrassing!

Contact

huisvanhetkind@balen.be