Gemeente Huis van het Kind regio Balen-Dessel-Mol-Retie

Peuterspeelpunt Balen

HEROPSTART 10 SEPTEMBER!!!

Het peuterspeelpunt is een ontmoetingsplaats voor kinderen van 0-3 jaar samen met hun (groot)ouders. De baby's en peuters kunnen er spelen en contact leggen met andere kindjes en volwassenen. Zo ontwikkelen ze hun sociale vaardigheden en wordt de stap naar de kleuterklas gemakkelijker. Ouders kunnen er ook andere ouders ontmoeten. Zij kunnen bij een gratis tas koffie ervaringen over de opvoeding uitwisselen.

Er zijn steeds 2 begeleidsters aanwezig. Zij zorgen voor een hartelijke ontvangst en dat ouders en kinderen zich op hun gemak voelen. Omstreeks 10.00 u. kunnen de kinderen samen aan tafel een stukje fruit eten. Elke 2e vrijdag van de maand komt tussen 10.30 en 11.00 u. een voorleesmoeder verhaaltjes vertellen.

Het peuterspeelpunt vindt elke vrijdag plaats in de buitenschoolse kinderopvang Kikoen tussen 9.00 en 11.45 u. Deelname is volledig gratis en zonder inschrijving. Op schoolvrije dagen is er geen peuterspeelpunt of gaat het peuterspeelpunt door op een andere locatie. Oudere broers en/of zussen zijn dan ook welkom. Meer informatie hierover vind je steeds in de activiteitenkalender van www.balen.be, de activiteitenkrant Gebuurtenissen, het Gemeentenieuws, De Streekkrant, de Uit in Balen, de infoborden, ...