Gemeente Huis van het Kind regio Balen-Dessel-Mol-Retie

POWERTALK

Gepubliceerd op  di 05 okt 2021
Groepsaanbod voor zwangere kwetsbare gezinnen

POWERTALK is een groepsaanbod dat vanuit het POWER-project is gegroeid.

Een keer per maand komt gezinscoach Eva Pardo samen met maximaal 8 gezinnen, telkens over een specifiek thema dat aansluit op een zwangerschap in kwetsbaarheid.

Omdat we er van overtuigd zijn dat onze gezinnen zelf ook heel goed op de hoogte zijn en beschikken over de antwoorden die andere gezinnen zoeken, laten we de info zoveel als mogelijk uit de deelnemers zelf komen.

Afhankelijk van het thema nodigen we daarnaast soms ook een gastspreker uit om wat meer specifieke informatie te geven.

Centraal in deze sessies staat het ontmoeten van mensen die zich in een gelijkaardige situatie bevinden en de kans krijgen om je eigen verhaal te delen.

Voor Wie?

We richten ons voornamelijk op moeders. Indien er vraag zou zijn van een vader om deel te nemen dan kunnen we het met de andere deelnemers bekijken of zij dit voldoende veilig vinden.

Inschrijven of meer info?

Eva Pardo - gezinscoach en verantwoordelijke POWer

GSM: 0479795563 (telefoon, sms, whats app)

Email: eva.pardo@gemeentemol.be

Kalender POWERTALK - najaar 2021

27 oktober 10u – 13u De Vest RETIE Voeding van je baby
25 november 14u – 17u De Herberg BALEN Veilig thuis
16 december 14u – 17u Ten Hove MOL Dragen en hechting

 

Geraak je niet op de locatie? Of weet je deze niet zijn?

Laat bij de inschrijving aan Eva weten dat het niet makkelijk is voor jou om er te geraken en dan zoeken we samen naar een oplossing! Bij inschrijving zal Eva de exacte locatie toelichten.

Vind je geen opvang voor je kind(eren)?

Je mag ze mee nemen. Dit is voorzien. Je hoeft enkel bij je inschrijving maar te laten weten dat je ze mee wilt nemen en dan zal er speelgoed, eventueel een drankje en een koek en iemand om een oogje in het zeil te houden worden voorzien.

Spreken de thema’s je niet aan?

Je mag altijd zelf een thema doorgeven waarrond je graag eens zou willen samenzitten! De reeds gekozen thema’s zijn ook zoveel als mogelijk in samenspraak met andere ouders gekozen.

Zie je het niet zitten om alleen te komen? Of is er een andere reden die je tegen houdt?

Neem voor de zekerheid toch even contact op met Eva. Zij zal mee nadenken hoe we het voor jou toch mogelijk kunnen maken om er bij te zijn.