Gemeente Huis van het Kind regio Balen-Dessel-Mol-Retie

VOLZET - Sterk Genoeg!

Gepubliceerd op  vr 26 mrt 2021
Weerbaarheidstraining voor jongeren uit de eerste graad secundair onderwijs.
 
 
Zit jij in het eerste of tweede middelbaar en wil je leren sterker in je schoenen te staan, je eigen grenzen en die van anderen leren respecteren? Heb je het soms wat moeilijk om je eigen mening te geven? Dan is onze 3-daagse training zeker wel iets voor jou!

In deze 3 dagen leren we via leuke oefeningen en doe-opdrachten omgaan met stress, pesters, geweld, omgaan met je eigen agressie en ga zo maar even verder. Daarnaast leren we je om meer vertrouwen in jezelf te krijgen en je eigen kracht te leren kennen. Kortom, je wordt beter baas over jezelf!

Je leert niet alleen van jezelf, maar ook van de groep rondom je. Samen doen jullie heel wat ervaringen op, die jullie dan kunnen delen met elkaar. Vertrouwen is hier een belangrijk woord! Thema’s zoals stevig in je schoenen (letterlijk en figuurlijk), omgaan met pesten en groepsdruk, lichaamstaal, zelfverdediging … komen allemaal aan bod.

 

PRAKTISCH

De training is gratis, het enige wat je zelf moet voorzien is losse kledij (zodat je vrij kan bewegen), een lunch, tussendoortje en een drankje!

We spreken af aan het jeugdhuis TYDEEH in Mol! Op 14, 15 en 16 april van 10u00 tot 15u00!

Omwille van de verstrengde Corona maatregelen gaat de training buiten door, voorzie je dus op een gezonde portie frisse lucht!

 

HEB JE NOOD AAN MEER INFO?

Dan kan je terecht bij kim.weckx@groepintro.be

Inschrijven kan via: https://forms.gle/eyh7Kq5jMQqVh2PE6