Gemeente Huis van het Kind regio Balen-Dessel-Mol-Retie

Tweedehandsspullen

Ben je op zoek naar leuke tweedehandsspullen?

Veel afdelingen van de Gezinsbond organiseren een tweedehandsbeurs. Daar verkopen gezinnen kinderspullen die in goede staat zijn, maar die ze zelf niet meer gebruiken. Met deze tweedehandsbeurzen willen ze jonge gezinnen helpen om tegen een zacht prijsje een uitzet samen te stellen. En de verkoper krijgt zo nog iets terug van zijn oorspronkelijke investering.
De toppers zijn babykleding, speelgoed, boeken, babyspullen en zwangerschapskleding. Maar ook kinderfietsen en meubilair voor kinderkamers doen het goed. 

Mensen met een vrijetijdspas kunnen ook terecht in het tweedehandswinkeltje van Ons Huis voor tweedehandskleding aan een zeer lage prijs. Het winkeltje is elke woensdag open van 9.30 - 12.00 u. Op feestdagen en tijdens de schoolvakantie is het gesloten.

Ook bij M.I.N. Mol kan je terecht voor heel wat tweedehandsmateriaal. Tweemaandelijks is er een kledingbedeling in de kerk van Achterbos.

Heb je leuke babyspullen te geef?

Elke woensdag tussen 9u en 12u kan je baby- en andere kinderspulletjes afgeven bij Ons Huis. Zij verkopen dit dan aan zeer lage prijs in hun winkeltje. Op feestdagen en tijdens de schoolvakantie is het gesloten.

Sinds enige tijd doet de kerk van Achterbos dienst als ruimte waar M.I.N. Mol kleding en kleine huisraad verzamelt. In de voormiddag zijn er vrijwilligers bezig met het sorteren van kleding.

Heeft U nog wat babyspullen, mooie kleding of kleine huisraad te geef, breng het dan naar de kerk op maandag- en donderdagvoormiddag van 9 tot 12 u. Ook elke eerste woensdag van de maand zal de kerk op en zijn tussen 18u en 20u om spulltetjes te leveren. Meer info: 0468/58.51.39