Gemeente Huis van het Kind regio Balen-Dessel-Mol-Retie

Kinderopvang Balen - Dessel - Mol - Retie

Ben je op zoek naar kinderopvang voor jouw kleine uk?

Dien je vraag in en volg op via Opvang.Vlaanderen

Binnen de 4 gemeentes beschikken we over een digitaal loket.

In samenwerking met Opvang Vlaanderen kan je terecht op een digitaal platform waar je als ouder een aanmelding kan doen in 1 of meerdere opvanginitiatieven in Balen, Mol, Dessel en Retie.

Je kan op het platform de verschillende opvangplaatsen vinden en op ieder moment van de dag je aanmelding(en) opvolgen. Doe meteen een aanvraag op Opvang Vlaanderen via

OPVANG.VLAANDEREN

Je kan nog altijd rechtstreeks terecht bij de kinderopvanginitiatieven binnen onze gemeenten. 

Wat?

Het lokaal loket kinderopvang is een neutraal informatiepunt en kan ouders ondersteunen in hun zoektocht naar kinderopvang. Het lokaal loket kinderopvang werkt voor de regio Mol met name voor de gemeenten Balen, Mol, Dessel en Retie. 

Het Lokaal Loket Kinderopvang bevraagt de kinderopvanginitiatieven binnen onze gemeenten regelmatig naar opvangplaatsen. Zo zijn ze op de hoogte van de actuele situatie van de kinderopvang binnen onze regio Balen – Dessel – Mol – Retie. Ze kunnen een ondersteunde rol bieden in de zoektocht naar een opvangplaats voor jullie nieuwste gezinslid.

Voor wie?

Voor alle (toekomstige) ouders op zoek naar kinderopvang.

Hulp nodig?

Het Lokaal Loket Kinderopvang is elke vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 9 en 12 uur op het nummer 0471 61 53 18. Je kan je vraag ook op mail zetten: loketkinderopvang@gemeentemol.be.

Ten laatste tegen het einde van de week krijg je antwoord van ons. 

Meer info?

Lokaal loket kinderopvang Baldemore, 0471 61 53 18, loketkinderopvang@gemeentemol.be

Opvang.vlaanderen