Gemeente Huis van het Kind regio Balen-Dessel-Mol-Retie

De Voorzorg

Ziekenfonds De VoorZorg verwent jonge ouders
met heel wat voordelen én een straffe dienstverlening

Van gratis (online) infosessies voor zwangere vrouwen, mooie geboortevoordelen tot professionele hulp van een vroedvrouw of kraamzorg. Van ontspannende babymassages en doe-namiddagen voor ouders met kinderen van O tot 6 jaar tot voordelen en terugbetalingen.

Info op maat bij de ziekenfondsadviseur
Benieuwd hoeveel weken je bij je kleine spruit thuis kan blijven en hoeveel je uitkering bedraagt? Voorkom je liever onverwachte kosten? Wil je alles weten over onze voordelen en diensten die voor je klaarstaan? Onze ziekenfondsadviseur geeft een antwoord op al je vragen, over je zwangerschapsrust en uitkering, over medische kosten tot organisatie van kraamzorg of kinderopvang. Hij of zij overloopt met jou heel je dossier in alle rust en vertrouwen, niet aan het loket, maar apart in zijn of haar bureau.

Een afspraak bij een ziekenfondsadviseur? Bel 03 285 44 44 of mail Baldemore@devoorzorg.be
U kan ook zelf online een afspraak maken via www.devoorzorg.be.

Massa’s voordelen voor kleine en grotere kindjes
Knappe geboortegeschenken, terugbetaling voor kraamzorg, remgeld voor kinderen terugbetaald, een loopfietsje voor jonge kindjes, een zwemzak voor kinderen die voor het eerst naar de lagere school gaan, terugbetaling schooluitstappen en themaklassen …

De VoorZorg, je aanspreekpunt voor zorg
- kraamzorg en vroedvrouwen aan huis
- huishoudhulp met dienstencheques
- betaalbare thuisoppas bij je ziek kindje
- hulp aan huis, thuisverpleging, hulpmiddelen …

De VoorZorg
Iedereen telt mee. Altijd.