Gemeente Huis van het Kind regio Balen-Dessel-Mol-Retie

Peuterspeelpunt Balen

PEUTERSPEELPUNT BALEN

  • Op 10 mei is er geen peuterspeelpunt.

Het peuterspeelpunt is een ontmoetingsplaats voor kinderen van 0-3 jaar samen met hun (groot)ouders. De baby's en peuters kunnen er spelen en contact leggen met andere kindjes en volwassenen. Zo ontwikkelen ze hun sociale vaardigheden en wordt de stap naar de kleuterklas gemakkelijker. (Groot)ouders kunnen er ook andere (groot)ouders ontmoeten.

Er zijn steeds 2 begeleidsters aanwezig. Zij zorgen voor een warm onthaal en dat ouders en kinderen zich op hun gemak voelen. De tweede vrijdag van de maand komt rond 10u30 de voorleesmoeder verhaaltjes voorlezen.

 Je kan het peuterspeelpunt elke vrijdag bezoeken in het lokaal van de buitenschoolse kinderopvang Kikoen, vestiging school de Puzzel Schoor (Sint-Rocchusstraat 91). Telkens tussen 9u15u en 11u45. Deelname is volledig gratis en zonder inschrijving.

Op schoolvrije dagen is er geen peuterspeelpunt of gaat het peuterspeelpunt door op een andere locatie. Oudere broers en/of zussen zijn dan ook welkom. Meer informatie hierover vind je steeds in de activiteitenkalender van www.balen.be, de activiteitenkrant Gebuurtenissen, het Gemeentenieuws, De Streekkrant, de Uit in Balen, de infoborden, ...