Gemeente Huis van het Kind regio Balen-Dessel-Mol-Retie

Update data Peuterspeelpunt Balen

Gepubliceerd op  ma 13 mrt 2023

Het peuterspeelpunt is een ontmoetingsplaats voor kinderen van 0-3 jaar samen met hun (groot)ouders. De baby's en peuters kunnen er spelen en contact leggen met andere kindjes en volwassenen. Zo ontwikkelen ze hun sociale vaardigheden en wordt de stap naar de kleuterklas gemakkelijker. Ouders kunnen er ook andere ouders ontmoeten. .

Er zijn steeds 2 begeleidsters aanwezig. Zij zorgen voor een hartelijke ontvangst en dat ouders en kinderen zich op hun gemak voelen. 

Het peuterspeelpunt vindt elke vrijdag plaats in de buitenschoolse kinderopvang Kikoen tussen 9.00 en 11.45 u. Deelname is volledig gratis en zonder inschrijving. Op schoolvrije dagen is er geen peuterspeelpunt of gaat het peuterspeelpunt door op een andere locatie. Oudere broers en/of zussen zijn dan ook welkom. Meer informatie hierover vind je steeds in de activiteitenkalender van www.balen.be, de activiteitenkrant Gebuurtenissen, het Gemeentenieuws, De Streekkrant, de Uit in Balen, de infoborden, ...

  • Er is peuterspeelpunt op 17-24-31 maart, 21-28 april, 5-26 mei, 2-16-23-30 juni.
  • Op 12 mei en 9 juni komt tijdens het peuterspeelpunt de voorleesmoeder voorlezen.
  • Er is GEEN peuterspeelpunt op 14 april en 19 mei.
  • Op 7 april gaat het peuterspeelpunt door in de sporthal van Olmen (Schoolstraat 9). Oudere broertjes en zusjes zijn ook welkom. In de sporthal moeten pantoffels of sportschoenen met witte zool gedragen worden.