Gemeente Huis van het Kind regio Balen-Dessel-Mol-Retie

Christelijke Mutualiteit (CM) regio Mechelen-Turnhout

CM regio Mechelen-Turnhout is een gezondheidsfonds dat heel wat meer doet dan alleen gezondheidskosten terugbetalen. CM wil ook een gezond leven en gezonde leefomgeving bevorderen. Een gezonde leefstijl aanleren begint van jongs af aan, CM richt zich daarom ook naar zwangere koppels, ouders en kinderen en jongeren.

Ben je in blijde verwachting of net mama of papa geworden? Tijdens deze spannende periode is Skoebidoe er om je te ondersteunen. Op www.cm.be/skoebidoe vind je allerlei info voor tijdens de zwangerschap en de eerste levensjaren van je kindje over gezondheid, administratie en opvoeding. Bij Skoebidoe kan je ook terecht voor de oppasdienst als je kind ziek is en je moet gaan werken.

Op www.cm.be/agenda vind je een overzicht van alle activiteiten zoals infoavonden voor toekomstige ouders, sessies babymassage en peuters in actie en infoavonden rond opvoedkundige thema's.

De hoofdzetel is in Turnhout, maar er zijn ook plaatselijke CM-kantoren in Balen (Gustaaf Woutersstraat 29), Dessel (Kolkstraat 33), Mol (Corbiestraat 5) en Retie (Peperstraat 2).

 

Kostprijs

Advies is gratis, voor bepaalde activiteiten wordt een deelnameprijs gevraagd, deze is verschillend van activiteit tot activiteit.

 

Aanmelding

Maak een afspraak.

 

Wachtlijst

Er is geen wachtlijst, behalve wanneer een bepaalde activiteit volzet is.